TERMENI SI CONDITII


Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul madalinastoica.com. Accesand sau utilizand website-ul madalinastoica.com, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.
1. COMPANIA
Compania care administreaza magazinul online madalinastoica.com, denumit in continuare madalinastoica.com, este METALIC SPECIMEN SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J16/1251/30.05.2018 si avand Codul Unic de Inregistrare: 39422485, contul IBAN: RO88BTRLRONCRT0448974601, deschis la banca Transilvania Craiova si adresa sociala: Str. ANUL 1848, Nr. 5, Bloc B, Scara 2, Ap. 2, Craiova, Dolj. 
2. INFORMATII GENERALE
Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului utilizatorului. Clientii madalinastoica.com vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu disponibil in stoc, daca se poate produce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Informatiile de pe site pot fi schimbate in orice moment, fara o notificare specifica. Produsele comercializate prin intermediul madalinastoica.com vor fi insotite in momentul livrarii de factura fiscala sau de bon fiscal si certificat de garantie.
3. PROPRIETATEA - DREPTURI DE AUTOR
Utilizarea site-ului madalinastoica.com (incluzand vizualizarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si METALIC SPECIMEN SRL, de aceea se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.
Intregul continut al site-ului madalinastoica.com este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al METALIC SPECIMEN SRL a oricaror elemente apartinand site-ului madalinastoica.com se pedepseste conform legilor in vigoare.
Societatea NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.
Continutul prezentului site, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, sunt proprietatea exclusiva a METALIC SPECIMEN SRL. Este nepermisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc. a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau a altor informatii gasite pe site, fara permisiunea explicita, acordata in scris de catre METALIC SPECIMEN SRL.
Niciun client nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.
4. CLIENTII – CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
madalinastoica.com are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.
Prin acesarea site-ului si a produselor noastre, METALIC SPECIMEN SRL prelucreaza datele dvs. cu caracter personal necesare indeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate si stocate. In ceea ce priveste drepturile dvs. in calitate de persoana vizata astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate pusa la dispozitie si celelalte masuri implementate pentru garantarea drepturilor dvs.
Transmiterea de catre client de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, idei, concepte, know-how, tehnici, etc. ofera societatii METALIC SPECIMEN SRL acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. 5. INFORMATII PRODUSE SI PRETURI
Preturile afisate in cadrul site-ului madalinastoica.com sunt in RON, cu TVA inclus. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesarii paginii unde acestea sunt afisate, METALIC SPECIMEN SRL rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare. Disponibilitatea produselor si termenul de livrare vor fi comunicate de angajatii METALIC SPECIMEN SRL dupa plasarea comenzii, prin e-mail.
Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul madalinastoica.com clientul se obliga sa plateasca contravaloarea produselor comandate. In acest sens METALIC SPECIMEN SRL, in cadrul procedurii de inregistrare a comenzilor, isi rezerva dreptul de redirectiona clientii catre site-urile procesatorilor de plati electronice in vederea colectarii datelor necesare platii.
6. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR
Orice client care doreste acest lucru poate sa se inregistreze pe site-ul madalinastoica.com cu un simplu click pe butonul de Cont nou disponibil pe pagina principala si parcurgerea adecvata a pasilor solicitati in vederea inregistrarii.
Pentru inregistrare se solicita urmatoarele date: numele, prenumele, adresa de e-mail si o parola. Utilizatorul are obligatia de a introduce o adresa de e-mail valida, in caz contrar nu va fi posibila continuarea procedurii de inregistrare pe site. Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru pastrarea in siguranta a parolei de acces, precum si a oricarei informatii privind inregistrarea, autentificarea si contul. Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru orice comanda si/sau plata efectuata prin utilizarea site-ului madalinastoica.com din contul sau.
7. PLASAREA SI CONFIRMAREA COMENZII
Plasarea comenzii se realizeaza prin parcurgerea urmatorilor pasi:
1. Clientul selecteaza produsele dorite si le adauga in Cosul de cumparaturi, cu un click pe butonul "Adauga in Cos”; daca doreste sa adauge mai multe produse in cos, e suficient un click pe butonul „Continua cumparaturile”
2. Dupa adaugarea produselor in cos, clientul intra in Cont. In cazul in care nu are si nu doreste sa isi faca un cont, click pe “Finalizare comanda ca Vizitator” – unde introduce adresa de eimail, pentru confirmarea primirii comenzii.
3. Clientul isi introduce detaliile: adresa de livrare, datele de facturare, alege metoda de plata
4. Bifeaza campul „de acord cu Termenii si Conditiile de pe site”,
5. Are posibilitatea de a-si da acordul pentru primirea de Newslettere,
6. Plaseaza comada prin click pe butonul „Finalizeaza comanda”.
8. COMENZI PERSONALIZATE
Pentru comenzile personalizate se achita un avans de 30-50% din valoarea totala a comenzii, urmand ca in momentul livrarii comenzii sa se achite diferenta de plata. Plata se face doar in baza facturii proforme emise de METALIC SPECIMEN SRL, prin depunere in numerar sau prin transfer bancar. Indiferent de modul in care se face plata, este necesara o copie/printscreen a depunerii in numerar/a tranzactiei.
Pentru a identifica mai usor comanda, este necesar sa se specifice in descrierea platii: numarul facturii proforma METALIC SPECIMEN SRL si numele pe care a fost facuta comanda (daca altcineva achita avansul). Comanda va fi preluata de catre angajatii METALIC SPECIMEN SRL in urmatoarea zi lucratoare din momentul confirmarii platii. Termenul de livrare pentru bijuteriile facute la comanda este intre 2 si 3 saptamani in functie de complexitatea modelului si manoperei, piesele fiind  unicat, lucrate manual prin tehnici traditionale.
In cazul in care se anuleaza comanda dupa achitarea avansului, iar aceasta nu a fost data in lucru, banii se pot returna in contul bancar al clientului. In cazul in care comanda anulata a fost data deja in lucru, banii nu vor mai fi returnati, pentru a acoperi costul materialelor utilizate si al manoperei.
Clientul are obligatia sa verifice datele de pe factura de avans inainte de efectuarea platii (textul gravat, pozitionarea textului, culoarea aurului, modelul bijuteriei etc), deoarece dupa ce este data in lucru, comanda nu mai poate fi modificata. Reclamatiile ulterioare privind diametrul/gramajul bijuteriei nu vor fi luate in considerare. Prin plata avansului, clientul a luat la cunostinta si este de acord cu datele scrise pe factura proforma.
9. PLATI SI LIMITARI
METALIC SPECIMEN SRL urmareste, in cadrul site-ului, sa ofere clientilor sai o descriere cat mai detaliata asupra produselor sale, insa nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alte informatii ale site-ului madalinastoica.com sunt complete sau total lipsite de erori. De asemenea METALIC SPECIMEN SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificari fara anuntarea in prealabil ale datelor, preturilor sau structurii site-ului.
Clientul are obligatia de a opta pentru modalitatea de plata aleasa inainte de finalizarea comenzii, prin bifarea optiunii corespunzatoare, conform pasilor de plasare a comenzii, detaliati mai sus.
METALIC SPECIMEN SRL va emite catre client o factura sau un bon fiscal pentru produsele livrate. In acest sens, clientul are obligatia de a furniza METALIC SPECIMEN SRL toate informatiile necesare emiterii facturii sau bonului fiscal, conform legislatiei in vigoare. Factura va fi comunicata clientului tiparita in format material cu ocazia livrarii produselor comandate.
METALIC SPECIMEN SRL isi rezerva dreptul de a solicita achitarea unui avans de 30% pentru onorarea unor comenzi personalizate sau in cazul comenzilor de verighete, inele de logodna si a comenzilor ce depasesc suma de 1.500 lei.
10. POLITICA DE LIVRARE
Produsele se livreaza de catre METALIC SPECIMEN SRL, direct la domiciliul clientului sau la adresa specificata de acesta.
Transportul se asigura prin firma de curierat.
Transportul este gratuit prin serviciul de curierat ales de catre noi.
In cazul in care clientul doreste schimbarea sau ajustarea unui produs, acesta va suporta cheltuielile aferente transportului.
Expedierea comenzii pentru produsele aflate in stoc se va realiza in termen de 48- 72 ore de la confirmarea comenzii, prin e-mail. Comanda ar trebui sa ajunga la client in termen de maximum 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. Acest termen poate fi modificat de imprejurari independente de vointa noastra, fara a depasi un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluarii comenzii clientului, pentru produsele aflate in stoc.
Pentru produsele care nu se regasesc in stocul METALIC SPECIMEN SRL, precum si pentru produsele executate la comanda, termenul de livrare va fi comunicat separat clientului, dupa plasarea comenzii.
Comanda va fi expediata in ambalaje care sa asigure securitatea transportului. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata in timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de catre METALIC SPECIMEN SRL revine transportatorului conform legislatiei locale in vigoare.
11. PROCEDURA DE REZOLVARE A RECLAMATIILOR
Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul madalinastoica.com, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata si alte asemenea, va fi comunicata direct, fie telefonic, la numarul de telefon 0729.535.648, fie prin e-mail la adresa office@madalinastoica.com.
Nemultumirea / reclamatia clientului va fi inregistrata si va primi un raspuns in scris, pe adresa de e-mail mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta a nemultumirii / reclamatiei, in termen de cel mult 5 zile lucratoare.
12. MODIFICARI ALE TERMENILOR SI CONDITIILOR
METALIC SPECIMEN SRL isi rezerva dreptul de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului madalinastoica.com, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.
Utilizatorul site-ului madalinastoica.com are obligatia de a verifica in mod regulat Termenii si Conditiile de Utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre METALIC SPECIMEN SRL. va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.
13. RASPUNDEREA CONTRACTUALA
Prin crearea si utilizarea Contului, clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, fiind responsabil in conditiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. clientul accepta in mod expres si neechivoc Termenii si Conditiile site-ului in ultima sa versiune comunicata in cadrul site-ului. Ulterior crearii Contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor si Conditiilor ori de cate ori utilizeaza site-ul.
Acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.
METALIC SPECIMEN SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care clientul sau orice alta terta persoana le-ar putea suferi ca rezultat al indeplinirii de catre societate a oricareia dintre obligatiile care ii revin prin plasarea Comenzii de catre client si nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si cu atat mai putin pentru pierderea acestora.
METALIC SPECIMEN SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru daune aduse calculatorului clientului sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre client sau navigarii pe site-ul madalinastoica.com sau descarcarea de catre client a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul madalinastoica.com.
14. POLITICA DE RETUR
Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea Termenilor si Conditiilor de mai jos. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele purtate, produsele care prezinta urme de uzura datorate manevrarii defectuoase, urme de lovituri, zgarieturi sau orice deteriorari vizibile, produsele lipsite de etichete, ambalajele originale si cele care nu sunt insotite de factura sau bonul fiscal doveditor. Inainte de a returna produsele, clientii trebuie sa notifice comerciantul METALIC SPECIMEN SRL in scris, pe adresa de e-mail office@madalinastoica.com-, unde vor specifica urmatoarele:
- produsul/produsele pe care doresc sa le returneze
- solicitarea inlocuirii sau rambursarii sumei
- optional, motivul returului
Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 produsele gravate sau realizate conform indicatiilor clientului. Legea completa este disponibila aici: http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf Costul transportului retur este suportat de client.
15. FORTA MAJORA
Niciuna dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator - total sau partial - a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti.
Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.
16. LEGEA APLICABILA
Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice neintelegere intervenita intre Comerciant si Client in legatura cu raporturile decurgand din prezentul Contract urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instantelor competente din Municipiul Bucuresti.
17. DISPOZITII FINALE
Acest site este detinut de catre METALIC SPECIMEN SRL, care ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul sub rezerva acceptarii de catre utilizatori a acestor Termeni si Conditii. Accesand si utilizand site-ul utilizatorii ofera automat si neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor si Conditiilor de pe site.
METALIC SPECIMEN SRL are dreptul de a modifica Termenii si Conditiile oricand, fara o notificare prealabila, publicand varianta actualizata pe site, iar clientul are obligatia de a citi Termenii si Conditiile ori de cate ori acceseaza site-ul. Clientul are obligatia de a respecta intocmai Termenii si Conditiile de pe site si nu poate pretinde si nu se poate apara, invocand necunoasterea Termenilor si Conditiilor de pe site, valabili la data accesarii, utilizarii si/sau plasarii unei comenzi pe site.
METALIC SPECIMEN SRL isi rezerva dreptul de a sterge recenziile, aprecierile sau orice alte comentarii lasate de utilizatori si care contin un limbaj vulgar, ofensator la adresa unui alt utilizator / cumparator / moderator al site-ului sau acele informatii care instiga la violenta pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran, a orientarii sexuale sau politice a unui utilizator / cumparator / moderator.
METALIC SPECIMEN SRL organizeaza periodic diferite promotii care sunt anuntate pe site. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limita stocului.
In ciuda eforturilor depuse, anumite produse pot fi afisate pe site cu preturi gresite, pentru o perioada scurta de timp necesara aplicatiei sa se actualizeze. In aceasta situatie, METALIC SPECIMEN SRL nu va onora comenzile cu preturi gresite si va restitui Clientului eventualele sume platite in avans.
METALIC SPECIMEN SRL incurajeaza clientii sa scrie pe adresa office@madalinastoica.com si sa ne ofere feedback despre cum s-a desfasurat livrarea si despre experienta pe care o au cu produsele METALIC SPECIMEN comandate.