Butoni Watermelon
18 februarie 2019
Inel Double
18 februarie 2019
Show all

Inel Spring

600,00 lei

Categorii: ,

Inel unicat, realizat integral manual,din argint masiv 925 turnat în os de sepie, cu safir galben montat în argint pur 999 și muranoglass montat în argint.

Despre SAFIRUL GALBEN se știe de foarte mult timp ca este „Piatra Prosperității”. In India, comercianții poarta Safire Galbene pentru a-și spori succesul, iar oamenii sunt de obicei îngropați sau incinerați cu Safire Galbene in gura pentru a li se asigura bogăția si in viața viitoare. In vest, iubitorii de cristale folosesc Safirul Galben nu doar pentru a atrage abundența financiara, dar și pentru a manifesta în planul fizic orice dorință. Safirul Galben este un aliat al elementului Foc, care poarta energia prosperității si a bogăției. Este o piatră care sporește creativitatea și manifestarea ideilor în planul fizic. Safirul Galben este o piatră pentru afaceri, asigurând succesul. Stimulează mintea si voința, permițându-ne să aliniem acțiunile cu gândurile.

Beneficii ale bijuteriilor din argint

Obiceiul de a purta bijuterii de argint nu este doar unul foarte plăcut, ci și extrem de benefic organismului tău :

 • Argintul are efecte remarcabile asupra stării de spirit
  Argintul ne întărește emoțiile, ne trezește abilitățile intuitive și absoarbe emoțiile negative. Purtate zilnic, bijuteriile din argint pot calma atât nervozitatea și stresul, cât si iritabilitatea, sensibilitatea și chiar durerile de cap.
 •  Argintul are influențe asupra funcțiilor corpului nostru!
  Argintul contribuie la scăderea tensiunii arteriale. Astfel, prin purtarea în timpul nopții a unui inel de argint pe degetul mic, vom normaliza activitatea inimii. Prin purtarea unui inel pe index, vom ajuta la normalizarea tractului gastrointestinal.
 •  Argintul amplifica senzualitatea feminină!
  Și aceasta nu doar pentru faptul că, purtate cu stil, bijuteriile de argint au marea calitate de a ne pune in valoare frumusețea. Argintul în sine are o energie feminină. Acesta este asociat cu Luna și cu esența feminina Yin, motiv pentru care alchimiștii îl considerau metalul lunii si al zeițelor.
 •   Argintul stimulează intuiția!
  Este dovedit faptul că, purtat zilnic, argintul are capacitatea de a spori stimularea cerebrală. Savanții au demonstrat faptul că, purtat împreună cu o piatră de amazonit, argintul are o acțiune și mai puternică asupra intuiției.
 •   Argintul ne vindeca rănile!
  Argintul este un remediu natural foarte eficient împotriva infecțiilor. Argintul a fost utilizat în acest scop cu foarte mult timp înaintea penicilinei, fiind apreciat încă din Egiptul Antic, când era cu mult mai valoros decat aurul. În ciuda anilor dedicați de cercetători pentru identificarea unui produs farmaceutic superior, argintul este considerat cea mai eficientă modalitate de lupta împotriva germenilor și de vindecare rapidă a cazurilor de arsuri severe. Iar aceasta deoarece argintul eliberează spontan ioni negativi, care au acțiune germicidă. Tocmai de aceea, argintul a fost utilizat la confecționarea de instrumente medicale și proteze, decenii la rând. Chiar și acum, pentru realizarea cu succes a pivoților endodontici din stomatologie, se utilizeaza argint.