Inel Vintage Rose
18 februarie 2019
Show all

Inel Rose Circle

450,00 lei

Categorii: ,

Inel unicat, lucrat integral  manual cu  un cuartz fumuriu montat în tensiune.
Inelul este din argint 925 cu o foiță de cupru pentru a crea un contrast vizual sau poate fi placat cu aur roz/alb/galben ( la cerere ).

Un inel cu montură în tensiune este un tip de inel care ține o piatră prețioasă la locul său prin presiune, mai degrabă decât prin clasicele monturi cu gheruțe sau o altă montare. Montura metalică este de fapt tensionată ca un arc pentru a exercita presiune asupra pietrelor prețioase, iar gravurile minuscule sau canelurile din metal creează un raft care susține marginile pietrelor prețioase. Piatra prețioasă pare a fi suspendată în aer, fără ca nimic să o țină în loc.

Cuarțul fumuriu este o varietate de cuarț gri, translucid, care variază în claritate, de la o transparență aproape completă la un cristal brun-cenușiu sau negru aproape opac. Este una dintre cele mai strălucitoare pietre întunecate. Este socotită piatra cu cel mai mare aport de energie luminoasă conținută în culoarea cenușie. Atunci când purtăm bijuterii cu cuarț fumuriu, sau îl folosim în scopuri terapeutice, energia lui va iniția mișcări ale forțelor primare în corp. El va activa instinctele de supraviețuire conexe cu prima chakră, dar într-o formă mai rafinată.