Brățară „ G Point „
5 august 2019
Inel
5 august 2019
Show all

Inel Purple Cluster

450,00 lei

Categorii: ,

Inel din argint oxidat combinat cu accente de alamă , unicat, executat integral manual prin tehnici tradiționale, ornamentat cu un ametist cluster mov .

Oxidarea argintului se face printr-o tehnică specială , în cazul de față pentru a pune în evidență piatra și modelul inelului. Alama prin calitățile sale se pretează foarte bine confecționării de bijuterii. Având în vedere ca seamănă cu aurul, însă este mult mai ieftină, a devenit foarte populară si căutată mai ales pentru confecționarea bijuteriilor moderne. Prin culoare si aspect dă un aer elegant bijuteriilor. Strălucirea aurie imită bine anumite bijuterii din aur.

Cristalul de ametist reacționează la căldură, așadar, culoarea ametistului se modifică la temperaturi ridicate, devenind mai pală, iar atunci când este expus în lumină are tendința de a se albi. De aceea, bijuteriile care conțin ametist nu ar trebui să fie purtate la plajă, la solar sau în locuri unde pot fi expuse la temperaturi mari sau la doze ridicate de radiații luminoase.

Din anul 1912 a fost desemnată piatra lunii februarie de către Societatea Americană de Gemologie (American Gem Society) și, de asemenea, este considerată importantă pentru celebrarea aniversării a șase ani de mariaj pentru cuplurile căsătorite.
Se mai spune că Sfântul Valentin este asociat de multe ori cu această nestemată, datorită capacității sale de purificare spirituală la cel mai înalt nivel. Unii oameni consideră că poate transforma energia în dragoste. De altfel, se consideră că poate fi purtată ca o amuletă datorită atributelor de protecție pe care le posedă.