Inel Golden Nut
5 august 2019
Inel Romboid
5 august 2019
Show all

Inel Blue Screw nut

Sold

Categorii: ,

Inel unicat, realizat integral manual, din argint 925 cu suprafață texturată, oxidat în combinație cu alamă și safir albastru cabochon montat într-o piuliță din alamă pentru a crea un efect industrial-masculin.

Culoarea cenușie a metalului este obținută printr-o tehnică specială și poate fi modificată la cerere, mai deschisă sau mai închisă la culoare.

Cel mai popular dintre toate tipurile de safire, cel albastru, este asociat zodiilor Fecioară, Săgetător și Pești. Ar avea puterea de a spori potențialul creativ al posesorului, conferindu-i acestuia mai multă inspirație, și are grijă și de cupluri, asigurând mai multă loialitate între parteneri. Se spune că safirul este o piatră prețioasă cu puternic rol protector, fiind, totodată, și piatra înțelepciunii, a prosperității, a dorințelor împlinite și a norocului.
De altfel, asocierea safirului cu iubirea și, implicit, interesul atât de mare pentru inelul de logodnă cu safir, vine de la faptul că, potrivit legendei, această piatră ar fi un bun liant al relațiilor, înlesnindu-le partenerilor trăinicia și aducând noroc în dragoste.