Colier
5 august 2019
Inel Coloana Infinită
29 august 2019
Show all

Bondage cross

1.200,00 lei

 

 

Categorii: ,

Colier unicat, realizat manual din piele naturală în combinație cu pandant din alamă .Pietrele folosite la ornamentarea pandantului sunt un ametist mov cu tăietură cabochon, două pietre rotunde din sticlă lucrată manual , o piatră în formă de lacrimă din sticlă dichroică fuzionată, două perle baroce și o perlă naturală albă montată în argint.

Ce este DICHRO?
A început cu sticla. A fost creat un strat de metale preţioase extrem de subţire pe sticlă. Metalele sunt de fapt depuse pe suprafaţa sticlei. Procedura complicată şi metalele preţioase (aur, platina, etc.) care sunt folosite pentru a creea acest strat contribuie la preţului sticlei dichroice, numită pe scurt, „dicro”. Sticla dichroică oferă un plus de culoare şi strălucire. Cea mai importantă caracteristică a acestui material este că îşi schimbă culoarea în funcţie de unghiul din care este privit.

Metalul denumit alamă
este un aliaj din cupru si zinc in diverse proporții, galben-auriu, maleabil.
Exista alamă galbenă care poate conține pana la 80% cupru. Mai precis aliajul galben este compus din 67 părți aramă si 33 de părți zinc.
Alama este unul dintre cele mai vechi metale descoperite de către om si încă din vremuri îndepărtate a fost folosită în special pentru realizarea obiectelor decorative, a vaselor, a instrumentelor muzicale de suflat si a bijuteriilor.
Alama prin calitățile sale se pretează foarte bine confecționării de bijuterii. Având în vedere ca seamănă cu aurul,însă este mult mai ieftină, a devenit foarte populară si căutată mai ales pentru confecționarea bijuteriilor moderne. Prin culoare si aspect dă un aer elegant bijuteriilor. Strălucirea aurie imită bine anumite bijuterii din aur.