Despre mine


Numele meu este Mădălina Stoica și am început să lucrez în domeniul bijuteriei contemporane din anul 2012, când am absolvit cursurile școlii de bijuterie contemporană ASSAMBLAGE-BUCUREȘTI, participând mai apoi la numeroase expoziții și târguri de profil, naționale și internaționale.  Lucrez cu materiale prețioase (aur, argint) în combinații neconvenționale cu metale neferoase ca alama, cuprul, bronzul și pietre semiprețioase sau prețioase.

Toate bijuteriile mele de la concepție până la producție sunt lucrate manual folosind tehnici tradiționale, fiind astfel piese unicat sau în serie mică. Acest lucru înseamnă că bijuteriile create sunt piese originale, manufacturate intr-un mod personalizat fara a ține seama de tendințe ci doar de personalitatea purtătorului.

Scopul meu este să creez forme de artă purtabilă care să redefinească noțiunea de „accesoriu" și să lărgească imaginația.  Fiecare bijuterie este o sculptură în miniatură care devine o parte din purtătorul însuși , punandu-se astfel in valoare reciproc. Bijuteriile create de mine sunt dedicate persoanelor care doresc să se re-inventeze continuu si care indraznesc sa fie diferite .


Galerie Foto